Vorige week had ik Jeremy van Pearl Jam, waarop Goofball doordraaide met Don’t Try Suicide van Queen.

Goofball had iets grappigs met confituur (jam), maar koos uiteindelijk toch voor het thema van Jeremy en ging verder met Don’t Try Suicide.

Waarop ik meteen aan Suicide is Painless dacht (beetje de omgekeerde redenering dus), maar eerst nog wat verder zocht naar andere mogelijkheden. Maar dan dacht ik: blijft bij uw eerste gedacht Oosterlinck, dus: de Manics. Altijd melodieus, en een liedje dat altijd in mijn hoofd blijft plakken.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Ja net als Djaktief moet ik natuurlijk metéén aan de televisieserie denken. Dat zal iedereen wel hebben want wat was die serie bekend in die tijd, en geweldig goed natuurlijk.

Zeg het eens?