Vorige week had ik I Don’t Like Mondays van the Boomtown Rats, waarop Goofball doordraaide met Pumped Up Kicks van Foster The People.

Een heel mooi liedje waarmee Goofball voortborduurde op de lyrics van I Don’t Like Mondays. En tegelijk ook zo’n vrolijk, meezingbaar liedje.

Pumped Up Kicks?? Pump It!!

Lekkere portie testosteron met een zalig filmpje erbij. Zo’n beetje een kortfilmpje. En ja, je kent natuurlijk dit nummer dat ondertussen een echte cultstatus kreeg.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. ik moet altijd denken dat op mijn werk net voor ik in dienst kwam op teambuilding/kerstfeest daar een nieuwe videoclip met allerlei collega’s op gemaakt werd. ‘k Ben in feite altijd opgelucht dat ik daar niet heb moeten aan meedoen.

    1. Hahaha, ik zou hetzelfde denken 🙂
      (hoewel Meneertje Mertens, toch ook niet de meest, euhm, hoe moet ik het zeggen, flamboyante natuur, op het werk ook eens zo’n filmpje maakte met de collega’s, en dat echt leuk geworden is. Jammer dat er nooit iets gedaan mee mocht worden, het was hilarisch)

Zeg het eens?