Noot vooraf: mijn blog ligt een beetje in de lappenmand, er loopt vanalles mis. Ik weet het, ik ben al blij dat ie er nog is en LANG LEVE BACK-UPS en LANG LEVE STIJN. Er zijn wat reacties verdwenen van zaterdag/zondag/maandag, ik weet het, en die kan ik niet terughalen. Maar nog eens: LANG LEVE BACK-UPS. Ik bekijk eens met Meneertje Mertens hoe we gaan proberen het hele spel weer in orde te krijgen. Tot dan moeten we leven met de dingen die foutlopen. Mijn excuses.

Vorige week had ik Fuck You van Lily Allen, waarop Goofball doordraaide met So What van Pink.

We zijn aan het smijten met sterke vrouwen, ik gooi er nog maar eentje op den hoop. Met een cover van Your Song van Elton John, op een Elton John Tribute. Normaal gezien is Lady Gaga niet echt mijn ding, maar verdorie, het mens kan toch wel goed zingen zeg. En dit vind ik helemaal fantastisch.

De eerste versie die ik hier zet is eentje met warped beeld om copyright violations te voorkomen. Maar het is muzikaal wel de beste versie.

Deze versie is er eentje voor als ge de zenuwen zou krijgen van dat bibberende beeld. Maar, de vorige is tóch leuker.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Er zit zéker een goed geluid in de dame maar nee, niét voor dit nummer, dat hoor ik toch liever door Elton John!
    Sterkte met de ellende op je blog, je hebt m’n diepste sympathie want ik háát dat soort dingen.

Zeg het eens?