Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Ready to Go van Republica, waarop Goofball doordraaide met Ready or Not van the Fugees.

Een heel erg mooie klassieker, waarbij mijn eerste gedacht was: ik wil verder met een muzikant van the Fugees, zoals Wyclef Jean. Maar ik vond niks dat me echt aanstond. Nog een beetje blijven doorwroeten in gerelateerde muzikanten en producers en zo, maar het wilde niet.

Dan maar nog eentje met Ready in de titel. Een wreed, wreed schoontje. Van Lloyd Cole and the Commotions, ergens uit 1984 of zo. Een wreed wreed schoontje, of zei ik dat al?

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?