Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zaterdag mochten we naar het verjaardagsfeestje van deze knapperd.

Cadeautjes!

En taart natuurlijk.

Oma Oma kijkt goedkeurend toe hoe Otto verkent en ontdekt.

© Herman

Lili toont haar rapport aan Herman en peter Milan.

De juiste haaktechniek wordt nog eens gedemonstreerd aan Lili, onder het toekijkend oog van Oma Oma.

© Herman

Maandagnamiddag gingen we het graf van mijn grootouders onderhouden.

Woensdag 1 november trok ik naar het kerkhof van Waarschoot voor mijn fotoprojectje. Het weer was niet optimaal, maar ik ben toch tevreden van mijn foto’s.

Donderdag arriveerden de meisje voor het traditionele logeerpartijtje in de herfstvakantie. Er werd flink gespeeld…

… en tante Lies kwam ook langs.

Ze maakte met wat hulp van Lili lekker verse tomatensoep.

’s Avonds gingen we tot algemene tevredenheid naar de McDonalds.

Er werd ook gecomputerd op een tablet van ons en “padje” van thuis. (Agoe, hier prominent aanwezig, verdween tegen het vertrek naar huis onder een deken in de zetel, en lag daar nog toen de meisjes naar huis vertrokken. Ouch.)

Maar er werd niet alleen naar schermpjes getuurd. Lili en ik gingen weer samen aan de slag. Ze koos een stofje uit, en we maakten samen een totebag. Alweer tot ieders tevredenheid. Een grappig fotoreeksje.

Professioneel fotomodel.

Dat ook zot kan doen.

Photobomb met chocosnoetje.

Knap toch hè? En ik vind het leuk dat ze resultaat heeft dat ze kan meenemen naar huis, en dat het nog bruikbaar is ook.

Omslagfoto © De Fotoschuur

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Drukke week had je! Hier ook zo, amper tijd om blogs te lezen en of te schrijven! Leuk he, die logeerpartijtjes! Bij mij zijn ook 3 kleinkinderen wezen logeren in de herfstvakantie. Ik kan helaas geen mooie tas naaien……

Zeg het eens?