Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Bitter Sweet Symphony van the Verve, waarop Goofball doordraaide met Music van John Miles.

Waarop ik het een leuk idee vond om verder te gaan met Miles, in de zin van mijlen, de afstand dus. Hectometers. Kilometers. Centimeters!

Ja uiteraard, u dacht het al met mij : Raymond van het Groenewoud en de Centimeters! Vinden we daar iets leuks van? Jazeker, daar vinden we iets leuks van! Cha Cha Cha natuurlijk! Een vrolijk liedje uit 1981, met een onwaarschijnlijk plezant filmpje. Heerlijk retro, heerlijk onnozel, heerlijk mee gelachen. Raymond, en Centimeters Jean Blaute, Stoy Stoffelen en Mich Verbelen gaan all the way en zijn niet beschaamd om zich belachelijk te maken. I love it!

Ik kan alleen maar zeggen: enjoy !

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: