Wij, elk jaar, begin september: euhm, zeg, wij zijn bijna xx jaar getrouwd hè! Oei, bijna vergeten!

Wij, elk jaar, 3 september: gelukkige huwelijksverjaardag hè! Euhm, ben je zeker dat dat 3 september is? Ja, het staat zo in mijn agenda. Jamaar, dat klopt niet. Dat was het eerste jaar dat Jens en Lies naar de Wijze Boom gingen, ze zijn een dag geweest, en dag twee waren ze al afwezig. We zijn op een dinsdag getrouwd. Want 3 september 2007 was een maandag. En 4 september dus een dinsdag. Jamaar, ik weet het niet hoor. Ben je zeker?
En dan komt het kalenderblaadje dat mijn ma bijhield, goed van pas.

Dus, vandaag, 4 september, zijn wij 16 jaar getrouwd! 🙂

En ergens in de zomer waren we 20 jaren samen. Met mooie herinneringen aan die warme zomer van 2003.

En nog steeds happy together, jazeker!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

37 reacties

   1. Oh maar het is jullie gegund hoor. Is me ook helemaal niet te doen om beter doen als…of wat dan ook. De keuzes die ik maak staan los van andermans keuzes ( of beoordelingen zo je wil). Het ga jullie goed.

    1. Ik had jouw reactie ook niet gelezen als een beoordeling of veroordeling, en de mijne was ook niet zo bedoeld.
     Het is inderdaad heel gezond om jouw keuzes niet te maken gebaseerd op andermans keuzes. Doe je eigen ding, doe vooral waar je je goed bij voelt en waar je gelukkig van wordt. Of dat nu alleen is, of met iemand erbij, maakt helemaal niet uit.
     Meneertje Mertens en ik zijn blij elkaar gevonden te hebben, hij maakt van mij een betere versie van mezelf, en omgekeerd. De keuze om (een tweede maal) te trouwen was eigenlijk niet voor onszelf, maar vooral voor ons beider kinderen, om hen toch een beetje stabiliteit te proberen geven in een anderszins vaak turbulent leven. We voelen ons nog steeds goed bij die beslissing 🙂

 1. hahaha, wij vergeten onze huwelijksdatum ook soms (mijn moeder belt dan wel met gelukswensen en stuurt dan nog 10 chats die dag, dan weten we het wel weer)…maar dat je moet discussiëren om zeker te zijn welke dag, da’s wel straf vind ik. maar dan wel weten dat het een dinsdag is en andere details, da’s dan ook wel weer straf.

Zeg het eens?