Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Madam Butterfly van Malcolm McLaren, waarop Goofball doordraaide met Ferrari van James Hype en Miggy dela Rosa.

Leuk gevonden als opvolger, en hierop moet ik gewoon door met Jesus Chrysler Drives a Dodge van de Screaming Blue Messiahs, wat ik gewoon één van de meest briljante songtitels ooit vind. Toegegeven, het nummer is misschien niet zo goed als de titel, maar toch, ik vind de Messiahs nog altijd leuk en ik heb de LP.

En zo volg ik het recente, hippe nummer van Goofball alweer op met een jaren 80 euh, geen hit, liedje dan. Misschien komt Lili binnenkort ook wel af met de recente hits.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: