Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Sunset (Bird of Prey) van Fatboy Slim, waarop Goofball doordraaide met Hiroshima van Lous and the Yakuza.

Waar ik nog nooit van gehoord had, maar ik vind het een leuk nummer. Belgisch blijkbaar. Ik ben echt niet meer mee. (of ik word oud, kies maar).

Ik wilde het een beetje in Japanse sferen houden, en ga door met Yoshimi Battles the Pink Robots van the Flaming Lips. Een groep waar lyrisch over gedaan wordt, maar waarvan ik nooit veel begrepen heb. Maar toch, dit nummer vind ik wel mooi.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?