Woensdag 31 mei

Wat was het hier rustig vannacht. Eigenlijk valt er weinig te melden over deze dag. Ik neem een dag rust: beetje laptoppen op bed, beetje lezen op het ligbed buiten…

… zorgen voor wat fruit, een boterhammetje eten, van het zonnetje genieten,,,

… avondeten maken. Meer hoeft dat echt niet te zijn. Meneertje Mertens fietst naar huis (13km) om daar de gewone fiets te laten staan en met zijn koersfiets terug te komen. Het waait wel loeihard, hij komt een klein beetje afgepeigerd en met weinig lieve woorden voor de wind terug. Alles OK in en rond ons huis: Lies gaf de planten flink water, het gras groeit ook flink (haha). Gelukkig kwam “onze tuinman” Bram tussendoor eens het gras maaien. De rozen bloeien voluptueus…

… en zelfs de viooltjes staan er nog vrolijk bij. Wat een succes.

Donderdag 1 juni

Ook over deze dag valt weinig te melden. Luieren, wat over de toekomst nadenken, iets eten, in het zonnetje zitten, nog meer luieren, en daarmee is zowat alles gezegd. Meer moet dat niet zijn ook. Of misschien wel, ik maak nog een kort fietstochtje in de omgeving.

Op het fietspad op de oude spoorwegbedding (waar we allebei al vaker fietsten in het afgelopen anderhalf jaar) zie je de camperplaats liggen.

Vrijdag 2 juni

Wakker rond 7u, koffietje drinken, nog op het gemak wat blijven liggen, en dan klaarmaken voor vertrek. Nog een babbeltje met de uitbater van ’t Caprihof, tot een volgende keer! We rijden (de traditie wil dat) nog even tot de gestreepte dame van Breskens.

Via Watervliet…

… waar de grensovergang nogal onopvallend is.

Hebben we nog een land erbij tijdens deze reis, ha. In Breskens blijven we tam in de camper zitten want het waait hard en het is 12 graden. Brrrr. En het is grijs.

We rijden dan maar naar huis, waar we op een paar uur tijd de camper leegmaken en kuisen (dat laatste doet Meneertje Mertens). En dan kunnen we opruimen.

Zaterdag 3 juni

Vorige jaren was het altijd haasten om alles gedaan te krijgen, dit jaar is het chill. Gisteren is zowat alles gedaan: cassette en grijs water geloosd, watertank gevuld. Vandaag enkel nog de dieseltank volgooien, en naar de carwash. We zijn al vroeg op weg, het is altijd wat vreemd rijden, die laatste dag met een lege camper.

Bij Car en Truckwash Vroman vinden we het altijd geestig…

… van binnenuit toekijken hoe de camper gewassen wordt.

We zijn ruim op tijd bij DD Mobilhomes om de camper in te leveren, doen op het gemak nog een babbeltje met Nikis, en wachten dan op Milan en Sara, die ons naar huis brengen. Met een koffer vol planten en plantjes voor in de tuin. Als afsluiter eten we samen onze eerste Belgische frietjes.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

  1. Fijn dat er een kalm slot was van jullie reis. Van de kleine dingen genieten. En dan kalm aan weer overschakelen naar het gewone leven. Bedankt voor alle verhalen.

  2. Een rustige afsluiter in mijn oude achtertuin. Ja, het waait daar en ook hier flink de laatste weken… noordenwind brrr.
    Over de grens met Watervliet ben ik meer dan 20 jaar bijna dagelijks gereden. Precies daar met de gevaarlijke bocht vooraf.
    Geniet na van de reis en van de plannen voor de toekomst.

Zeg het eens?