Een fotoproject in 2023: elke maand een foto van een boom. Van dezelfde boom. Een boom in een akker in de Bosstraat, op de grens van Waarschoot met Sleidinge.

Aha, jij dacht dat de boom in mei zou ontbreken in het rijtje, omdat we op reis zijn? Mooi niet. Er vertrok een fotograaf in opdracht richting Waarschoot. En die maakte een foto van de boom. Waarvoor dank.

Ik fronste mijn wenkbrauwen even, maar dacht er niet echt verder bij na. Hoewel ik die scheve horizon een beetje raar vond. Da’s niks voor Mevrouw de Fotoschuur. Maar een gegeven paard en zo, niewaar.

Tot ik Janna en Florian vanuit Sint-Amandsberg tot in Italië kon horen lachen. Mopje! Gefopt! Het was een grapje van Florian, Janna moest een Google foto doorsturen, en eens zien wat er zou gebeuren. Ja, moeder tuint er dus met open ogen en al in hè. Echt een mopje in Florian-stijl.

Goed. Oef. Want nu ik de foto hierboven zie staan: het is begot niet eens de juiste boom. Moeha!

Dus! Nu voor echt: de foto in de maand mei van mijn boom! Gemaakt door Mevrouw de Fotoschuur!

Nog maar half ontloken en op het veld is ook nog niet veel te zien. (foto gemaakt op 20 mei)

MEI

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

  1. Heel veel blad zit er (nog) niet aan hé. Waarschijnlijk allemaal eraf gewaaid want nog geen dag zonder (harde) wind en de sukkelaar staat daar helemaal alleen in het veld.

  2. De noordenwind blijft maar aanhouden, volgens mijn app van buienradar nog tot half juni. Dat zal het boompje ook geen deugd doen, maar goed komt het zeker. Het staat er eindelijk veel groener bij!

Zeg het eens?