Een fotoproject in 2023: elke maand een foto van een boom. Van dezelfde boom. Een boom in een akker in de Bosstraat, op de grens van Waarschoot met Sleidinge.

Vanmorgen vroeg fietste ik naar “mijn” boom, hopend op een mooie zonsopgang. De zon zit dan aan de andere kant van de boom, maar soms resulteert dat wel in mooi gekleurde luchten. Het was een beetje balen deze ochtend, weinig mooie zonsopgang. Vond ik. Grijs. De boom begint uit te lopen, maar je ziet het nog niet goed. Meh. Maar ik dacht: ik blijf hier nog wat staan en wacht af. Ik zag de wolken heel traag wat kleur krijgen, maar niet veel. Maar opeens, opeens scheen de zon op de boom, en op de velden en wilgen verder weg, en werd het toch mooi.

APRIL

MAART

FEBRUARI

JANUARI

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

          1. Nog even over nagedacht. Hiermee opstarten lijkt me het leukst in de wintermaanden zoals jij hebt gedaan. Zo kan die evolutie mooi in beeld worden gebracht. Ik beloof niets maar het triggert me wel❤️ .

Zeg het eens?