Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Monkey Gone to Heaven van de Pixies, waarop Goofball doordraaide met Dragostea Din Tei van O-Zone.

Ze vond dat zelf behoorlijk grappig, en ja, ze had me best wel goed liggen. Want waar moest ik hierop mee doordraaien. Het eerste wat door mijn hoofd schoot was Papillon van Editors. In het filmpje van O-zone lopen ze redelijk in het begin naar een vliegtuig, wat me deed denken aan de video van Papillon. Maar ik vond de link eerst niet goed genoeg, omdat die van O-zone niet lang blijven lopen.

Dus ging ik verder op zoek. Iets met ozon. Iets met zuurstof. Ik haalde de tekst door een vertaalmachine. Ik zocht en ik zocht. Waarna ik toch maar voor mijn eerste gedachte ging. Want die is vaak de beste. En we hadden Editors hier nog niet.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. wat een topschijf is dit toch

    maar toch jammer dat je niet in die tekst van bij mij bent gaan doorboren. Hihi . Hij was vast heel inspirerend, maar ‘k ben ook de vertaling niet gaan zoeken hoor

Zeg het eens?