Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Shooting Star van Air Traffic, waarop Goofball doordraaide met A Sky Full of Stars van Coldplay.

Met mijn opvolger ging ik zowat voor het tegenovergestelde. Een lucht vol met sterren, en dus ook de maan, is verplicht. Ik ging naar pikzwart met Pearl Jam. Waarbij ook de teksten zowat lijnrecht over elkaar staan. Met bijvoorbeeld het zinnetje “I know you’ll be a star in somebody else’s sky“.

En het blijft een prachtig nummer, natuurlijk.

Ik wilde jullie eigenlijk een live versie vanop Pinkpop 92 voorschotelen, die erg goed is. Maar daar moppert Youtube over gebruikersrechten.

Daar was dan natuurlijk nog de beruchte stagedive van Edje Vedder in het publiek, legendarisch en elke keer weer scary om te bekijken. Youtube zegt iets van “bekijk op Youtube” dus zet ik de links hier toch. Ik zie het wel als het niet marcheert.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?