Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Van God Los van Monza, waarop Goofball doordraaide met One of Us van Joan Osborne.

We zitten met existentiële vragen over god, geloof ik. Ik ga nog maar even verder in het thema. En ook omdat Maxi Jazz onlangs het tijdelijke voor het eeuwige verwisselde, vond ik dit nummer uitermate gepast.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. Je gelooft het niet, maar dit is eens een bekend nummer in mijn oren! Niet echt iets waar je rustig van wordt, eerder perfect nummer om vaart te steken in je werk als je aan het kuisen bent :).

    1. Ik vind het wel leuk om zoiets eens lekker luid te draaien thuis. Maar het is zo, komt pas goed tot z’n recht in een volle zaal.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: