Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Connected van the Stereo MC’s, waarop Goofball doordraaide met Transparent van Dez Mona.

De naam Dez Mona kende ik wel, het nummer niet. Het was echt wel een aangename verrassing, heel mooi.

Mijn link om door te draaien is nogal simplistisch. Bij Dez Mona moet ik denken aan Monza, gewoon een associatie in mijn hoofd. Monza, een groep van Stijn Meuris. En laat Monza nu een prachtig nummer hebben, Van God Los. Mijn keuze was snel gemaakt.

Voor onze Nederlandse vrienden heb ik hieronder een live & acoustic versie, omdat WMG blijkbaar de content blokkeert voor Nederland en bovenstaand filmpje niet afgespeeld kan worden.

Ik moet zeggen, ik had er geen benul van dat Bazart dit nummer gecoverd had, waardoor het weer in de belangstelling stond.

Geef mij toch maar het origineel.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

    1. Ik heb een live & acoustic versie toegevoegd, die je normaal wel zou moeten kunnen afspelen. WMG blockt inderdaad richting Nederland. Onnozelaars.

  1. ik had de link Dez Mona en Monza ook wel in mijn hoofd hoor toen ik Dez Mona ontdekte vorige week. Maar ‘k vind Stijn Meuris wel een beetje een zagende brulaap soms. En toch is hij dan weer goed, maar gewoon niet teveel. Je moet hem sterk doseren.

    1. Hahaha, dat is wel waar.
      Hij heeft wel zo’n “knack” voor ongelooflijk mooie popmelodieën, en het zijn die nummers die ik het liefst hoor. En die als een vreselijk plakkerige “sjiek” in mijn hoofd blijven plakken. Zoals bijvoorbeeld ook Satelliet Suzy, telkens als ik u zie (briljant, briljant!).

Zeg het eens?