Donderdag en vrijdag waren de meisjes hier, en Lies kwam me ook helpen. Zij had verlof, en ik kon niet echt goed uit de voeten, dus een helpende hand was heel welkom.

Ik had wat tijd om tussendoor om mijn Nikon uit te halen en foto’s te maken. Mensen fotograferen zal nooit mijn forte worden en er valt veel aan te merken op de foto’s, maar ze zijn wel leuk. Dus, een samenvatting.

Vrijdag arriveerde Lies met een Peppa Big Monopolyspel, wat in goeie aarde viel.

Daarna wilde Lies op de foto met de meisjes, wat ook wel altijd een opgave is, haha. Check Pipa haar “welgemeende” glimlach.

En dan dit natuurlijk. Aaaaaaaaaaaargh!

Hihi!

Waarna nog een grappige uitsmijter volgt.

Ah nee wacht, nog iets. Een collage van telefoonfoto’s. Het zijn lievekes.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

  1. Ze schinen zeker, die drie 🙂
   Doe mij ook maar de natuur. Door wat ik niet goed kan, toch regelmatig eens uit te proberen, leer ik wel veel. Maar ik vind een zonsopgang veel makkelijker 🙂

   1. Ik denk niet dat ik me ooit ga toeleggen op portretfotografie. Niet zozeer omdat het andere persé makkelijker is. Een beetje uitdaging mag zeker en dat kan net zo goed bij natuurfotografie (vind ik).

    1. Zeker weten 🙂 En er zijn andere fotografische uitdagingen die ik sneller onder de knie had dan die portretfotografie. Ik blijf wel proberen, als ik de kans heb. Maar mijn specialiteit zal het nooit worden.

 1. Meisjes om trots op te zijn! Ik vind de foto’s leuk hoor. Ik heb zelf net een online cursus gevolgd portretfotografie en oefen steeds op mijn kleinkinderen. Ik kan ze helaas niet op mijn blog laten zien omdat mijn zoon en dochter dat niet willen, althans niet met hun gezichten volledig in beeld. Het leukst vind ik de foto’s die ik maak als in hun spel verdiept zijn

  1. Ja, die spontane foto’s zijn het allerleukst hè. Fijn dat je ook je onderwerpen hebt om op te oefenen 🙂 Ik begrijp dat wel hoor, dat ze dat niet willen. Mijn dochter is fotograaf en deelt zelf ook foto’s van de kinderen, ze vindt het OK dat ik dat ook doe. Maar ik let heel goed op wat ik post, en overleg vaak met haar wat wel en wat niet.

Zeg het eens?

%d