Op 9 februari maakte ik dezelfde wandeling als op 7 februari, maar dan in de omgekeerde richting. Plannetje in mijn hoofd, namelijk. Dat ik vroeger wilde vertrekken en op tijd zijn voor de hemel die al felrood kleurt vóór het blauwe uur begint.

Het was “warmer” dan de dinsdag ervoor, weinig rijp te bekennen, maar er was een gure wind. Hoewel het strikt genomen warmer was, heb ik tijdens deze wandeling echt wel kou gehad. Ook al omdat ik een half uur stil stond om foto’s te maken. En dat rode licht, dat zag ik niet, haha. Maar het was toch wel mooi.

Je kan die elektriciteitsmasten ook gebruiken als leading lines, uiteraard.

Een schitterende rij bomen, dit. Misschien ook wel een idee voor een fotoprojectje.

Het mooie schouwspel in de lucht door die bomen.

Daar is ze. Elke dag hetzelfde, elke dag anders.

Ja, dat is de Priorij Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hove, ofte het Rattenkasteel.

Eindigen doe ik met een foto vanop het perron van het station van Waarschoot.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

  1. Heel mooi, zeker de laatste foto! Ik ben blij met mensen die de moeite nemen zo vroeg op te staan, want dan kan ik wereld ook eens op dat tijdstip bekijken. 🙂 De morgenstond is toch weer heel anders dan het uur van het zonneafscheid.

    1. Ik vind dat zelf dus ook, hoewel niet iedereen me gelijk geeft. De zonsopgang heeft een ander gevoel dan de zonsondergang. De zonsopgang heeft belofte in zich, een nieuwe dag, alles ziet er wat teerder uit na de nachtrust… ik vind het prachtig. Voor mij is het echt geen opgave om er vroeg op uit te trekken, ik geniet van de rust en stilte en al het moois dat ik zie.

Zeg het eens?