De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Zoals ik beloofde, en het is iets wat ik bij eerdere reizen ook al deed: een blogpost met de foto’s van het echte leven in een camper, ongecensureerd, op reis, de Tour de France achterna. Slices of real life, bloopers, de lelijke kantjes, de grappige momenten, noem het wat je wil, het is altijd leuk.

Het begin van onze vakantie. Voor we koers zetten naar naar Frankrijk, verbleven we nog een nacht of twee in Dentergem. Ik kijk altijd uit naar het fotograferen van de kapel daar, maar dat was deze keer toch een beetje een bummer. Werken. Instandhoudingswerken, vermoed ik. Daar ging mijn fotogeniek moment.

We rijden zelden via autosnelwegen, en beroemen ons erop dat we zelden file hebben. Maar af en toe zitten ook wij volledig vast.

Zo’n foto moet er ook altijd tussen.

Want anders valt er vanalles te bewonderen, vooral op het raam zelf.

Zie je ons daar al mee rijden?

Bonneville. Ik dacht dat het er mooi zou zijn, het viel vies tegen.

De obligate foto’s van schoenen, handtassen en benen.

Al dan niet wazig.

Vingers op de foto, daar doen we ook nog altijd aan mee.

Ha, het zalige kampeerleven.

Tot ik iets zeg van de afwas doen.

Waar is hij nu ineens naartoe??

Regen, en koeien op straat.

Bizarre verkeersborden, daar hebben we ook wel iets voor. Een vreemd allegaartje, dit.

Betonbloemekes.

Koffie maken en vliegen jagen. En toten trekken.

Alsof Doel nog niet genoeg kapot is.

Mijn favoriete foto als uitsmijter, ik moet hier iedere keer mee lachen. Tijdens het foto maken had ik hem niet eens gezien, ik had het pas achteraf door.

En dit is nu echt wel het einde van de vakantie-foto-reeks. Ja, we zijn al aan het plannen voor de volgende vakantie. En lang gaan we er niet op moeten wachten. Italië, here we come!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

19 reacties

  1. Hihi 🙂 Ik hoop dat dat uit de verf komt, in dit blogbericht, dat we vooral plezier hebben. Elk jaar hebben we wat minder stress om stressvolle momenten, en elk jaar lachen we ook wat af.

 1. trekken jullie echt altijd een foto van de voeten en handtas enz?

  haha, je had niet gezien dat je een personnage had op je laatste foto? Echt niet?

  Whola, naar Italië deze keer. Da’s een verandering. ‘k Ken Italië niet en ben al heel benieuwd naar je indrukken.

  1. Dat zijn zo van die stomme per ongeluk foto’s 🙂

   Nee, ik had dat personage echt niet gezien tot ik de foto’s op mijn laptop bekeek. Zot hè.

   Italië is inderdaad een behoorlijke verandering. We hebben er keiveel zin in en zijn ook superbenieuwd 🙂

Zeg het eens?