De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

De laatste foto’s voor ons vertrek naar huis. We reden nog eens van Stekene naar Breskens, ontbeten daar, keken naar de zee, ik maakte foto’s, waren een beetje weemoedig en vroegen ons af waarom die 5 weken zo snel voorbijgevlogen waren. Daarna reden we naar huis, waar we de camper leegmaakten en kuisten, om hem de dag nadien in te leveren bij DD Mobilhomes.

Breskens dus. Geen foto’s van de vuurtoren deze keer. Wel van grote en kleine schepen en scheepjes. De zee was ruw, het weer winderig en wisselvallig. Symbolisch voor onze laatste dag vakantie.

Ik had veel plezier met het maken van foto’s van de vogels op het strand. Deze twee scholeksters lieten zich gewillig fotograferen.

Een beetje verder waren er veel vogels samen, stilletjes sloop ik ernaartoe.

Elke keer een beetje dichter.

Ik heb honderden foto’s van de vogels, maar daar ga ik u niet mee vervelen.

Nog eentje, en dat volstaat.

Dag scheepjes.

Dag mobilhome.

Maar toch: volgende week nog één blogpost in deze reeks. Met het alledaagse leven in en rond de camper, en op vakantie. De lelijke dingen, de mislukte foto’s, de grappige dingen. Ik heb er al zin in!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

19 reacties

  1. Dankjewel.
   Jazeker. We gaan dit jaar de Giro achterna, en gaan dus in mei in Italië rondreizen. En breien er nog een paar dagen Slovenië achteraan. Zin in! En jullie zullen weer virtueel kunnen meereizen 🙂

  1. Mja, intijds besteld maar niet intijds geleverd. We wachten nog steeds. Met dank aan corona en Amazon.
   Maar goed, de volgende vakantie komt eraan, zij het nog eens met een gehuurde camper. Maar we klagen niet hoor 🙂

  1. Natuurlijk. Maar tempus fugit, zoals men zegt, achteraf lijkt het altijd zo snel voorbij. Of nog eentje: time flies when you’re having fun 🙂

Zeg het eens?