Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zondag maakten we een wandeling in Middelburg, bij Maldegem (niet het Nederlandse Middelburg). Het was grijs, voor de verandering (not), ik had mijn fototoestel mee, maar vond weinig gelegenheid om het uit te halen.

Eigenlijk vonden we het gewoon een saaie wandeling, met veel rechte stukken en weinig moois te zien. Maar misschien zou dat anders geweest zijn bij mooier weer. Ik kon mijn regel van drie kunsten nog eens bovenhalen, maar dat was het zowel wat.

Gelukkig was er eens een grenspaal ter afleiding.

Ik slaagde erin deze week wat dingen te naaien, en als het zonnetje eens wil schijnen, is dat best gezellig.

Ik kreeg een stofje van mijn ma, met de opdracht: maak een broekje voor Otto.

En dat deed ik dus hè.

Ik maakte nog kleertjes voor Otto, maar ik wil er volgende week nog maken, en dan toon ik die wel eens samen.

Dinsdagochtend was er een mooie zonsopgang, waar mijn telefoon lelijke foto’s van maakte.

Woensdag was er een treinritje naar Gent. De wolkjes boven het station van Waarschoot waren mooi.

Ik ging eens mee met de meisjes om Otto van de crèche te halen.

Afgewerkt product van de week: een dekentje. Ik maak ze bijna in serie dezer dagen.

Maar dat is goed, want op de dagen dat ik het gevoel heb dat ik niks gedaan krijg, heb ik altijd dat breiwerk.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

Zeg het eens?