Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zondag wandelden we in het ochtendgrijs rond Oostkerke.

Misschien maak ik morgen eens een blogpost met de grijze wandelingen deze week. Niet dat het zo spectaculair was, het wintergrijs begint me stilaan in zijn greep te krijgen, maar het was toch iets. Weerberichten als deze doen de moed wat in mijn schoenen zakken.

Gelukkig vrolijken de nieuwe macramé plantenhangers me wat op.

En de amaryllis, natuurlijk.

En deze nachtelijke foto van Otto, die vrolijkte me ook op. Vrolijkt, elke keer weer moet ik lachen als ik dat snoetje zie.

Ook in de categorie grappig: Lili speelt winkeltje, en maakt een lijstje van de artikelen die ze in haar winkel heeft. Heerlijk.

Donderdagochtend raapte ik mijn moed samen en maakte een wandeling in de buurt. Ik kwam wel wat levenswijsheid tegen. (en twee doorweekte boeken)

Ook vrijdagochtend maakte ik een wandeling, ik verkende de begraafplaats van Waarschoot eens.

Aan de buitenkant vind ik het een lelijk onding, maar het dorpsgevoel regeert er toch nog, in ieder geval. De rest van de foto’s bewaar ik voor morgen.

Ik maakte nog een flinke pot soep, en daarmee zat deze week er ook weer op.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

  1. Helemaal met je eens, wat een afschuwelijk gebouw van dat kerkhof, ik zou bijna zeggen “daar wil je nog niet dood gevonden worden” zoals ze hier zeggen bij een plaatst die eçht heel onaantrekkelijk is, maar ja, dat gaat daar toch niet helemaal op.

    1. Haha, inderdaad. Ik vind het vreselijk. Het is wel vaker zo dat kerkhoven die niet bij de kerk liggen, troosteloze plekken worden.

Zeg het eens?