Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik The Birds van Elbow, waarop Goofball doordraaide met Nightingale van Norah Jones.

We hebben nu al een heel assortiment vogels gehad, tijd voor iets anders. Maar wat? Ik vond het moeilijk om iets te vinden dat bij Norah Jones paste. Artiesten met achternaam Jones? Howard Jones? Nah. Grace Jones? Meh. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Rickie Lee Jones? Meteen schiet me het zinnetje te binnen van Hotellounge van dEUS:

And I’m in love
With Rickie Lee Jones’s voice

Ha, dat wordt het. Een klassieker van Vlaamse bodem! Bring it on!

Rickie Lee Jones ken je van Chuck E.’s in Love, natuurlijk.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

    1. Zalig album hè, en dat erna ook.
      Ik botste op een korte live-opname van deze zomer. Mijn eerste gedachte was: jongens toch, wat worden ze oud. Maar na een tijdje: man, wat goed! Fantastisch! Instant Street is een nummer met de heerlijkst lawaaierige outro die ik ken 🙂
      https://youtu.be/27aD-YKHy90

    1. Yep. Naar een allemaal beestjesreeksje mag ook, ik kwam vandaag nog een video tegen van een leuk liedje met veel vieze kriebelende beestjes.

Zeg het eens?