Zaterdag maakte ik een wandeling door Waarschoot, de buurt een beetje verkennen. Het was koud, het was glad, het was mooi.

Ik verkende een pad dat ik niet kende, liep eerst eens een fout wegje in, maakte een foto vanuit een wei.

Foto’s van planten met ruige rijp.

Ik vond het juiste pad, en kon zo doorsteken van de Oostmoer naar Bellebargie, waar het Bellebargiebos is. Goed om weten voor de toekomst.

En zo nemen we afscheid van de ijzige koude, vandaag zijn we terug bij temperaturen boven nul. En regen. En wind.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

26 reacties

    1. Het is alweer herfstig. Ik ben wel blij met de temperaturen. Er zijn inderdaad nogal wat bomen die hun blaadjes nog niet verloren zijn.

    1. Hoefden voor mij ook niet bepaald. Zo waaien zeg. Ja, hier ziet het er ook nog herfstig uit, ondanks de toch wel redelijk strenge vorst.

    1. Dankjewel! Het was ongelooflijk hè. Ik zei het ook al tegen Meneertje Mertens, die 10 graden gaan echt wel warm aanvoelen na die kou!

  1. Ruige rijp… het klinkt zo mooi. Ik heb ook rijp gefotografeerd maar ik weet niet of hij ruig is. Foto’s volgen later misschien nog. Heb nu andere zorgen… mijn moedertje is niet goed. Ik nam zorgverlof. Ze ligt in het ziekenhuis en ik slaap daar bij haar. Het gaat al wat beter, maar zaterdag was ze heel erg ziek. De leeftijd… normaal gezien wordt ze binnen 3 weken 100.

  2. Ik mis de ijzige kou niet, maar verwelkom de regen allerminst. Tisaltijdiet.
    Bij het zien van je foto’s bekruipt me de zin om een heerlijke frisse wandeling te maken.

Zeg het eens?