Een vorig weekend maakte ik foto’s van een mistige zonsopgang in Groede. Het was zo mistig dat we het te gevaarlijk oordeelden voor Meneertje Mertens om te gaan fietsen, ik dwaalde een uurtje rond om foto’s te maken, want mooi was het wel.

Een weekend later trokken we terug naar dezelfde plek, op de juiste parking deze keer, en maakten we alsnog de geplande wandeling/fietstocht.

Na een ietwat avontuurlijk begin, werd het lichter en kwam ik aan het brugje waar ik dacht foto’s te maken van de zonsopgang. Het bleek de perfecte plek te zijn.

(lichtjes amateuristisch filmke, sorry daarvoor)

Ik dacht eerst nog dat mijn telefoon de kleuren serieus opgeleukt had, maar op de RAW-bestanden bleek dat die kleuren toch vrij realistisch waren. Wat een spectaculaire zonsopgang, wat een mooi palet aan kleuren!

Ik probeerde nog wat uit met lange sluitertijd, maar het water was net té rimpelig om daarmee betere resultaten te krijgen van de weerspiegeling.

De ganzen maken zich klaar voor een lange tocht.

Deze keer maakte ik de wandeling wel, en kon ik nog mooie foto’s maken van de opkomende zon.

Nog een laatste boven de grassen in de duinen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

18 reacties

Zeg het eens?