Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zaterdag zag Meneertje Mertens een nieuwe gast bij de voedertafel, en hij kon er nog een deftige foto van maken ook.

Zondag zochten we een andere voedertafel op. Die van Lijn 58, de aangename brasserie in het oude stationsgebouw van Waarschoot. Uit eten voor de 87ste verjaardag van mijn ma. Het was lekker en gezellig.

Ja, zij maar braaf, ze kijkt naar u!!

Dat het lekker was. (vispannetje en trio van kroketten)

Opruimwerken. We houden van netjes.

Ook de sportkamer ziet er wat properder uit. Langs één kant toch.

Natuurlijk, ik moest en zou ook een foto hebben van dat roodborstje.

Gewoon door het raam deze keer.

Dinsdag gingen we met Jens naar Ikea. Er werd diep nagedacht en gewikt en gewogen.

Op woensdag ging ik naar huize Fotoschuur, en hielp Mevrouw de Fotoschuur bij het maken van foto’s van haar en Otto. Zij stelde de camera in, ik maakte veel foto’s (meer dan 400, haha), en er kwam toch wat bruikbaars uit. Mevrouw de Fotoschuur zorgde voor de bewerking, en we zijn samen trots op het resultaat.

Mevrouw de Fotoschuur maakte ook mooie foto’s van Otto en mij.

Daarna trok ik naar de school van de dames, alwaar ik mocht voorlezen in de klas van Pipa. Leuk! Er was nog een tweede oma, zodat de klas opgedeeld kon worden in twee groepen. Gelukkig maar, want het is toch wel een grote klas en vierjarigen hebben zoals algemeen geweten de aandachtsspanne van een goudvis. Maar, het ging heel goed. Het was plezant. Pipa koos een goed boek uit, met een actueel thema (zie omslagfoto).

Foto’s van het voorlezen heb ik niet, maar achteraf was nog wat tijd om een spelletje te spelen, en daar heb ik wel foto’s van.

Het was leuk om die bubbeltjes bezig te zien in hun klas. Ik heb goed gelachen. Op een bepaald moment mochten ze niet kijken, en dat leverde grappige beelden op.

Afgewerkt product van de week: een grijs shirt met lange mouwen. Base layers for the win.

Vrijdagmorgen was er een kleurige zonsopgang. Ik zag de rook uit de schouw van de buren mooi kleuren in het zonlicht, en daar moest natuurlijk een foto van zijn.

Ik kan er enorm van genieten hoe mooi het licht in ons huis kan zijn. (ja, ik laat mijn strijkplank staan, ik gebruik die ook bij het maken van kleren)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

    1. Ik hou van opgeruimd 🙂 Ik kan niet zeggen dat het hier altijd proper is, maar opgeruimd moet wel. Rommel in huis is chaos in mijn hoofd en daar word ik ongelukkig van.

      Ottooke is een schattebolleke 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: