De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

Na de dag aan de boomgaard in Saint-Paul-d’Izeaux reden we door naar Allègre, een stadje met een mooie naam in de Haute-Loire. We overnachtten er op een boomrijke, groene, heel rustige camperplek. ’s Avonds maakte ik foto’s van de zonsondergang.

En ook foto’s van wat ik opvallend vond.

De zonsondergang.

Ons rustig plekje.

De zon gaat onder, het is evident dat ze de dag nadien ook weer opgaat. Oh boy, ik heb deze keer 0 inspiratie voor een goede tekst.

Een beetje sprookjesachtig.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

Zeg het eens?