De foto’s die ik tijdens onze reis in juli in Frankrijk met de Nikon maakte, bewaarde ik voor thuis. Die foto’s zijn veel beter als ze zorgvuldig geselecteerd en bewerkt worden. En zo kan ik onze reis nog eens herbeleven ook. Ik laat ze beetje per beetje op jullie los, elke keer foto’s van 1 dag.

We overnachtten in Bonneville, waar ik naar uitkeek want in de Haute-Savoie. Bergen! Alpen! Dus, ’s morgens vroeg onze nest uit en een wandelingske gaan maken. En ja, de dingen gaan niet altijd zoals je het wil: Bonneville viel me vies tegen. Lelijk. Het kasteel ingemetseld tussen huizen. Lelijke appartementsgebouwen aan de rivier. Overal auto’s geparkeerd. Ik heb gevloekt, en vond het jammer. Als ik achteraf mijn foto’s bekijk, valt het wel mee, maar ik heb dan ook heel selectief gefotografeerd.

Met wat kunst- en vliegwerk ziet het er wel mooi uit.

Terug bij de camperplaats stapten we nog een eindje door naar de andere kant, waar ik hoopte een mooi zicht te zullen krijgen.

Lijkt nog mee te vallen, in realiteit was het ook al niks:

Vanuit Bonneville vertrokken we naar het parcours van de dag nadien. En daar werd mijn dag echt helemaal goedgemaakt: we konden zeer comfortabel gaan staan aan de voet van les Lacets de Montvernier. Een bergweg die er ongelooflijk spectaculair uitziet, zoals de veters van een schoen. Ik was zo blij dat we daar konden staan!

En ’s avonds kregen we er als toetje nog prachtige beelden bij zonsondergang bovenop!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

10 reacties

    1. Ik zal op het eind van deze reeks een blogpost maken met de lelijkheid die ik onderweg verzamelde. En de missers en de bloopers. Altijd leuk.

    1. Goh, daar zit het hem wel een beetje: het was niet rauw of verwaarloosd of zo, het was gewoonweg lelijk. Op het einde van de reeks vakantiefoto’s zal ik een extra bericht doen met alles wat niet mooi was en/of mislukte, een reeksje bloopers dus. Daar kan een foto van de lelijkheid van Bonneville dan best wel bij.

    1. Deze berg, ik denk niet dat we die zouden zien zitten om op te rijden. Het is allemaal zo kort tegen elkaar. Maar visueel inderdaad prachtig.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: