Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik The Distance van Cake, waarop Goofball doordraaide met American Pie van Don McLean.

Cake, Pie… leuk gevonden. En een mooie klassieker. Het was een no brainer voor mij, eentje waarmee ik de meerderheid van mijn lezers tegen de haren instrijk evenwel. Maar ik doe dat graag, we moeten niet altijd dezelfde mening hebben, niewaar.

Een lekker dansnummertje dus (ja, deze vijftiger heeft iets met dansmuziek, hoewel ik en plein public weiger te dansen): American Dream van Jakatta. Ik kan zelf niet goed uitleggen waarom ik sommige dansmuziek irritant vind en andere met me door de jaren meedanst, maar dit behoort voor mij in ieder geval tot de tweede categorie.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?