Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Stuck in the Middle with You van Stealers Wheel, waarop Goofball doordraaide met Stuck in the Middle van MIKA.

Geestige opvolging!

We gaan van oud (1974) naar nog ouder (1969). Ik hoorde de piepstem van MIKA, en ik dacht: nu wil ik een zware stem om dat te counteren. Ik dacht aan Leonard Cohen (meh), Bill Withers (vond ik eigenlijk niet laag genoeg), en toen dacht ik aan the Theme from Shaft maar pfff zou ik dat wel doen? Ik zocht nog eens tussen de andere nummers van Isaac Hayes en dan opeens: ja! ik heb het!!

Vooral omdat daar zo’n aha-erlebnis (of een sample-erlebnis?) in zit voor de Belgische muziekliefhebber. (in andere landen ook gekend maar laat ik maar op veilig spelen).

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: