Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Your Ghost van Kristin Hersch, waarop Goofball doordraaide met Wêr Bisto van Twarres.

Wêr besto is Fries voor waar ben je, en daar wilde ik op doordraaien. Ik had nummers met allerlei locaties, maar toen dacht ik aan Stuck in the Middle with You van Stealers Wheel. Where are you? Stuck in the middle with you. En dat vond ik leuk. Dus werd het dit mooie nummer.

Dat mijn oudste zus dit erg graag hoorde, is een mooie extra.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. Nou je doet er niet alléén je zus een plezier mee, mij ook hoor. mens wat hebben dat veel gedraaid op onze feestzolder. de LP waar het nummer op staat staat ook nog altijd in de platen bak. En het klinkt ng steeds lekker.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: