In een vorige blogpost deed ik uit de doeken hoe het trouwkleed van Sara tot stand kwam. Vandaag is het tijd om te tonen hoe dat er in realiteit uitzag.

Waren we content? Ja, we waren content. Allebei. Eigen stoef stinkt en al maar so what. Het naaien van het kleed ging echt heel vlot, geen accidenten gehad, geen gevloek en gezaag, gewoon vlot. Het worstelen met de meters stof was nog het moeilijkste.

Het kleed paste Sara erg goed, het zat haar als gegoten. De kleur past perfect bij haar, intens en warm. Het kleed ís gewoon Sara. Wat ben ik daar blij mee! (en een beetje opgelucht ook, eerlijk gezegd).

Vier weken voor de trouwdag hadden Milan en Sara een fotosessie met Mevrouw de Fotoschuur. Dat was een goed moment om de jurk te testen. Tijdens het gouden uur, in de Gentbrugse Meersen. Het was prachtig.

Het kleed (het kanten kleed eigenlijk), was nog wat te lang. Voor de fotosessie was dat absoluut niet erg, de beelden zijn extra mooi als Sara haar kleed vasthoudt.

Wat ziet ze er gelukkig uit!

En dan, het huwelijk hè. Schoon toch.

Met een echte koninklijke kus op het balkon.

En dan waren er nog de meisjes, natuurlijk. Niet poseren wil ook zeggen geen foto’s van de drie op een rijtje, dus pik ik er een paar uit.

Nichtje Luna.

Niet dat je veel van het kleed ziet, maar het is wel een mooie foto.

De mooiste foto, vind ik:

En om af te sluiten nog eens de drie meisjes samen, met Herman en Katarina.

Conclusie: het was een mooie dag met mooie jurken/jurkjes.

(alle foto’s zijn van Mevrouw de Fotoschuur, ook voor het huwelijk maakte ze een beperkte fotoreportage)

In de derde en laatste blogpost: het oordeel van de bruid.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

  1. Sara heeft een top schoonmoeder en jouw zoon een prachtige bruid. Echt heel mooi! Ik zou dat wellicht ook kunnen, maar of ik het zou aandurven dat is weer iets anders.

  2. Dat kant is nog wel een precies werk ook voor de afwerking. Schitterende bruid zo. Ik kan niet inzoomen op de foto’s voor de details helaas. Toch een hele klus geklaard om zoveel dames te kleden.

  3. De kleding van het bruidspaar ook zo mooi op elkaar afgestemd, prachig!
    En er zijn landen waar men speciaal in het rood trouwt omdat het geluk brengt, en dát geluk wens ik het kersverse bruidspaar van harte. Je hebt eer van je werk want het wás natuurlijk best veel werk al werd het met liefde gedaan.

  4. Ontzettend knap dat je de trouwjurk zelf maakte! Ze ziet er prachtig uit! Leuke foto’s met alle meisjes!

Zeg het eens?