Op donderdag is het hier Throwback Thursday. Dit jaar gaan we terug naar een nabij verleden. Het jaar 2020, het jaar dat we in onwetendheid begonnen, het jaar dat we een beetje lachten met dat virus in China, het jaar dat we dachten dat we er na een vijftal weken wel weer vanaf zouden zijn, het jaar van de lockdown, het jaar van de mondmaskers en de social distancing, het jaar van het voortschrijdend inzicht. Het jaar dat we kennismaakten met corona.

Het was nog steeds mooi weer.

Coronatijd of niet, Janna startte met haar zaak: de Fotoschuur. Toen “moest” er nog reclame gemaakt worden met mooie foto’s van de meisjes, daarna werden het meer en meer foto’s van baby’tjes en gezinnen. En corona of geen corona: het draaide al snel goed, heel goed, en het draait nog steeds heel goed.

Ik had nog een laatste naaiprojectje.

Op de naaimachine:

Resultaat:

We bleven lang in onzekerheid hoe het zou gaan met onze geplande vakantie, maar uiteindelijk konden we toch inpakken en wegwezen. Het lijkt een chaos, maar dat is het niet. Hoogstens gestructureerde chaos.

Hij rust nog wat voor het vertrek.

En dan is het zover. De traditionele foto van zijn blije toot als we het erf van DD Mobilhomes afrijden.

We mogen op 12 juni al vertrekken met de mobilhome, maar de grenzen gaan pas open op 15 juni. We toeren dus nog wat rond in België, vooraleer we voor 4 prachtige weken naar Frankrijk vertrekken. Onze eerste slaapplaats is aan de sporthal in Nevele.

En hier gaat dit reeksje in zomerslaap, want over deze prachtige reis heb ik op mijn blog al uitgebreid geschreven. De Throwback Thursday reeks komt later terug, ergens in augustus.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

  1. Jouw dochter maakt prachtige foto’s. Dat kan niet anders dan een succes zijn. Ik geniet vaak op social media van haar prachtige fotoshoots van baby’s. Ook hier zijn de foto’s van haar kinderen weer bijzonder schoon.

  2. gelukzakken dat jullie toen zo “vroeg” al konden naar buitenland gaan…met alle landen in code groen enz. Dat sloeg in die zomer toen weer om en daar heb ik nogal zitten op stressen.

  3. O die stoel is leuk, wij hadden vroeger altijd veel pret op het strand met kijken hoe lastig sommige mensen het vonden om de toen uit te vouwen en er de vreemdste modellen van maakten. En het is zó simpel als je weet hoe het moet.

Zeg het eens?