Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Message to My Girl van Split Enz, waarop Goofball doordraaide met Wannabe van the Spice Girls.

Dat moet natuurlijk gecounterd worden met een beetje stevige muziek: bring on the Red Hot Chili Peppers!

De link is tweeledig: zowel Chili Peppers als Girl. Met een lekker jaren 70 gevoel (ik hoor Led Zeppelin en Jethro Tull en Canned Heat om maar iets te noemen). Dat ik het één van de beste nummers van de Peppers vind, is heel mooi meegenomen.

(en het filmpje is ook behoorlijk psychedelisch)

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. die clip is echt bijzonder, daar heb ik heel veel opnieuw naar gekeken en ik wou echt een andere monochrome video vinden als vervolg maar dat is me niet gelukt zoals je inmiddels al weet

Zeg het eens?