Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Mijn “stoffenkamer” slash de logeerkamer leek voor Meneertje Mertens de kamer die nooit in orde zou komen. Al die dozen, al dat gerief, waar zou ik dat allemaal steken? Maar kijk, elke dag ruimde ik een beetje op, en het is de eerste kamer boven die volledig klaar is.

Nu de andere twee kamers nog.

Yep, de grasmachine is een feit.

Maandag maakte ik een foto voor de foto challenge van vorige week. Beeld van “de scene”:

De foto:

Ook maandag ging ik een eindje fietsen in het zonnetje. Veel wind, niet al te veel kilometers, ik start heel rustig. Langs de Lieve.

Dinsdag kwamen de twee kleine meisjes een dagje bij oma. En in de namiddag ook opa. En tante Lies. Ze aten ’s middags flink soep met boterhammetjes.

Pipa haalde haar beste deugnietensnoetje boven. Ja, ze heeft een schram op haar voorhoofd, en een buil.

In de namiddag speelden ze buiten, Lili hielp opa een beetje met onkruid wieden.

Woensdag ontdekte ik dit. Een Pol Cosmo, in Waarschoot begot!

’s Avonds was er een schitterende zonsondergang. Foto vanuit onze tuin. Daar ben ik keer op keer blij mee!

Textielfabriek B&T Textilia. Eén van de weinige die overleefde.

Het weer was mooi donderdag, dus maakte ik nog een kort fietsritje richting Eeklo.

De brem bloeit, aan de rand van de Lembeekse Bossen.

Meegenieten van de tuin van de buren.

Vrijdag zetten we onze handtekening onder de definitieve verkoopakte van ons huis, en trokken daarmee een streep onder het hoofdstuk Sint-Amandsberg.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

21 reacties

  1. Dankjewel!
   Het huisnummer is gewoon mooi, het gaat vooral over de tekening van het insect eronder.
   Dat is “een Pol Cosmo”, een Gentenaar die de hele stad versiert met zijn tekeningen van insecten. Maar niet enkel in Gent, ik kwam deze tegen in Waarschoot, en zijn tekeningen moeten op veel plekken te vinden zijn. Heerlijke man!
   https://www.polcosmo.com/

Zeg het eens?