Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Feel the Love van Rudimental, waarop Goofball doordraaide met Feel the Love van 10CC.

Hahaha, leuk! Goed gevonden. Maar, al die liefde, dat moet wel eens foutlopen. Enter Ben Folds Five, een drietal (welja) dat er met zang, piano, bas en drums in slaagt bij momenten een hoop lawaai te maken.

Ik vind het een hilarisch nummer, met het “give me my money back, give me my money back you b*tch… and don’t forget my black T-shirt!!”. Op het album Whatever and Ever Amen staan een pak mooie nummers, die ook bewijzen dat Ben Folds veel in zijn mars heeft. Luister maar eens naar Brick, een nummer waar je helemaal in kan kruipen.

Maar goed, Song for the Dumped. Ik heb zitten zoeken naar een versie die me aanstond. In het officiële filmpje zit een anderstalig stuk, vind ik niet zo leuk. Dan is er een goeie (compleet geschifte en wilde) live versie maar die eindigt met Ben Folds die met zijn krukje op de piano mept, en sorry, daar doe ik niet aan mee, ik word daar een beetje mottig van. De versie zonder filmpje dan maar? Pfhah. Ik ga toch maar voor de officiële versie, want dat filmpje is zo leuk.

Goofball, ’t is weer aan u!

(dag 33 van 40 dagen bloggen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

    1. Gek hoe dat kan verschillen. Bij mij is dit nummer echt zo’n vanzelfsprekendheid dat ik denk dat iedereen het kent 😀

Zeg het eens?