Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend! 
De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik The National Anthem van Radiohead, waarop Goofball doordraaide met OMI van Cheerleader.

Nog nooit van gehoord! Maar de trompetten zijn wel wijs, en ik moet echt niet lang nadenken over een opvolger.

Ik wil Rudimental al zo lang eens in dit lijstje, en nu lukt het. Met één van hun grote hits van een tijdje terug, met de oude stem van de jonge John Newman op zang. Met een drum & bass beat. Met een fijn achtergrondkoortje. En met trompetten! Veel trompetten. Allez ja, één trompet en nog twee blazers.

Ik serveer u hier een live versie van een BBC sessie. Je ziet de blazers meteen klaarstaan. Ik heb al honderdduust keer naar deze versie geluisterd/gekeken, ik vind ze meer dan zalig. De liefde voor muziek spat er gewoon af. Ik vind ze fantastisch.

En nu heb ik er nog eens naar gekeken. En straks zal ik er nog eens naar kijken. Dit word ik gewoon nooit beu.

De officiële studioversie? Hierzo, alstublieft.

En nog zo’n lekkertje uit die BBC-sessie? Hupla, Not Giving In. Die baslijn! Die drums! Zalig.

Goofball, ’t is weer aan u!

(dag 28 van 40 dagen bloggen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

  1. Heerlijk om die bezig te zien hè. Drum & bass wordt vaak geassocieerd met drumcomputers, maar dit is the real thing!

 1. Wauw super Rudimental is al jaren mijn favoriete band vooral vanwege de prachtige inzet van de blazers (trompetten en soms ook saxofoon) echt geweldig
  Wie ik ook zo graag beluister is Ella Eyre met “Waiting al Night “ met Rudimental

  1. Ha, dat vind ik zalig!
   Waiting all night is inderdaad ook zo’n mooie.
   De blazers in de BBC-sessie vind ik fantastisch. Mooi hoe allen daar zo’n plezier hebben in muziek.

Zeg het eens?