Regelmatig keer ik eens terug naar “onze reis naar de eilanden”, zoals we onze twee weken Frankrijk in september hier noemen. 

Op onze laatste vakantiedag reden we de regen tegemoet, en reden we ook een groot stuk in de regen. Van Saint-Saturnin naar Merlimont. Waar het ook pijpenstelen regende toen we er aankwamen, hoe gepast voor een terugkeer naar België.

Na een aantal uren klaarde het uit, en zag het ernaar uit dat we een mooie zonsondergang zouden krijgen. En de camperplaats was op een boogscheut van het strand. Dus, daar gingen we.

En of we beloond werden! Het was nog steeds heel regenachtig, er waren wolken, er was een fantastisch kleurrijke zonsondergang.

Het leek wel of de wolken vuur gevat hadden.

Ook toen de zon achter de horizon verdwenen was, was de lucht prachtig gekleurd.

De kleuren in het donker zijn een mooi beeld om afscheid mee te nemen van deze reis.

En zo zit deze reeks met foto’s van onze reis in september er helemaal op. Ook op Instagram is het afgelopen met foto’s van deze reis. We hebben genoten, ik geniet ook van de terugblik op deze reis, maar tegelijk kijken we naar de toekomst. We zijn onze volgende reis aan het plannen, in juli gaan we weer naar Frankrijk! Maar dat wordt helemaal iets anders. We tellen af…

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

16 reacties

  1. Nou déze zonsondergang was best wel een cadeau, héél bijzonder. Ik kan me best voorstellen dat men er in een heel ver verleden, toen men nog maar weinig kennis was, angstig van werd,

Zeg het eens?