Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zaterdag. Laat ons beginnen met de krokussen in de tuin in Sint-Amandsberg. Altijd vroege aankondigers van de lente.

We rijden weer met een camionette, een ongemarkeerde deze keer. We rijden over en weer met een lading gerief. Dit vond ik een leuk beeld.

Milan en Sara hebben een huis gekocht, en hebben sinds maandag de sleutel. We gingen eens een kijkje nemen.

Zondag reden we over en weer naar Londerzeel en Buggenhout, waar Jens een appartement gehuurd heeft. Hij heeft sinds maandag de sleutel. (ja, het komt hier echt allemaal op elkaar)

Daarna ging het nog even naar Sint-Amandsberg, maar het was ronduit smerig weer, we zitten goed op schema, dus reden we naar huis. Dit ging wel nog mee. Ga ik eens wat opkuisen en opnieuw bekleden, leuk voor de meisjes om mee te spelen.

Maandag was het weer redelijk, zag ik iets van mooi licht, en vertrok ik naar een plekje dat ik al eerder in de smiezen had. 500m van ons deur, dus da’s wel gemakkelijk om de zonsopgang te vangen. Het begon met een beetje rozig licht…

… maar ik bleef plakken en kreeg alsnog moois te zien.

(Als je goed kijkt, zie je vanalles aan de horizon: elektriciteitsmasten, windmolens, zelfs een koeltoren. Om op 500m van mijn deur te zijn, ben ik niet kieskeurig. Maar binnenkort ga ik eens scouten voor een locatie die iets verder weg is).

Daarna maakte ik nog wat foto’s in onze nieuwe tuin. Dit schijnt een hortensia hydrangea te zijn:

En we hebben ook een magnolia, begot, hoera, ik doe een dansje!

Het ziet er hier al huiselijk uit, hè? Tulpen gekocht in de Delhaize, plantjes gekregen van Jens, en de telefoon is er ook al. (omabaard heeft dus gelijk, maar voor de rest is het vooral nog dozen en dozen en dozen)

Dinsdag kreeg ik deze foto’s van Janna. Een gezonde lunch in de grindbakken.

Binnenkort verdwijnen ze om plaats te maken voor de Verapaz-brug. (foto ook door Janna)

Dozen met iets leuks op, ik heb dat graag. Vooral als het iets is wat nog toepasselijk is ook.

Het allereerste pakje dat ik in ontvangst nam in Waarschoot.

Vrijdagvoormiddag.

De bordjes zijn voor vandaag. Spannend hè. (foto van maandag door Milan)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

 1. Ontdek je nieuwe plekje. Leuk is dat toch hè!
  Van de verhuis weet ik ondertussen ook wel alles. Zo blij dat het achter de rug is want het is altijd een groter karwei dan je dacht. De dozen raken wel weer leeg, maar ook wij hebben daar toch bijna twee maanden over gedaan.
  Dat poppenwagentje is echt mooi.

  1. Ik durf het bijna niet zeggen maar hier staat nog altijd een onuitgepakte doos van toen we naar hier verhuisd zijn… in 1994. Ik denk niet dat we de spullen die daarin zitten nog gaan gebruiken.

   1. Wij moesten onze inboedel tijdelijk opslaan en dat gebeurde via een verhuisfirma. We waren verplicht hun dozen te gebruiken, we waren ook verplicht om ze binnen de zeven weken na verhuis terug aan hen te bezorgen. Als dat geen stok achter de deur is om alles uit te pakken. Vermoedelijk was het anders ook niet zo snel gegaan…

 2. Al die nieuwe sleutels zeg…je gaat je goed moeten concentreren als je verjaardagskaartjes of kerstkaarten stuurt :D.

  Werkt die oude telefoon nog? of is het decoratie?

  1. Ja amai, er zijn veel adressen veranderd 🙂

   De oude telefoon is decoratie. Er zit zelfs geen kabel tussen de hoorn en het toestel 😀

Zeg het eens?