Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Nelson Mandela van Special AKA, waarop Goofball doordraaide met Saramaya van Habib Koité.

We zitten duidelijk in Afrikaanse sferen, waar ik het nog wel even wil houden. Maar wel met een witte meneer. Die wel the white Zulu genoemd werd. Met een nummer dat we zelden nog horen op de radio, maar dat nog altijd mooi is.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

5 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: