Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik Air met All I Need, waarop Goofball doordraaide met Adem van Yevgueni.

Waar ik toch wel eens om moest grinniken, leuk gevonden. Een opvolger zoeken leek me niet simpel, maar viel eigenlijk behoorlijk mee. Ik bedacht al snel dat het iets Russisch moest zijn. Waarbij ik al even snel dacht aan Mijn laatste Sovjet van de Kreuners. Een oudje, van hun LP Er sterft een beer in de taïga. Waarmee ik zowel Goofball (het is Belgisch) als mijn bestie Corine een plezier doe.

Mijn laatste Sovjet! Uit een tijd en met een terminologie waar jonge mensen zich nu weinig tot niets kunnen voorstellen.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

7 reacties

  1. whoaa classic, ja die kan ik meezingen hoor. ‘k denk dat mijn zus het hele album “er sterft een beer in de taiga” op een cassettje had overigens.

    Ze hebben tegenwoordig zo geen zalige albumtitels meer eh.

Zeg het eens?

%d