Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Ik begin de week met een paar foto’s die ik niet zelf maakte. Meneertje Mertens ging zaterdag een eindje fietsen, wat neerkwam op een retourtje Waarschoot. Nog effe naar onze toekomstige woonst gaan kijken. Komende maandag krijgen we de sleutel. Het is niet mijn stijl qua huis, maar binnen vind ik het gezellig, hoera voor de buitenruimte, en eigenlijk heb ik het gevoel dat ik voor het eerst in een écht huis ga wonen. Haha.

Een foto die ik doorgestuurd kreeg door Janna. Klein Piepje gesloopt in de zetel, de eerste schoolweek viel wat zwaar na een langere tijd thuis. Wat een lieverd.

Donderdag reed ik eens tot aan… de Gentbrugse Meersen, uiteraard. Mooie wolken.

Het rijtje knotwilgen in het ochtendlicht.

In het terugkeren stopte ik nog eens op Gentbrugge brug. Tegenlicht, aan deze foto veranderde ik niks, ik vond ‘m mooi zoals hij was.

In de namiddag naar de Collect & Go. Ik wil lente!!, dacht ik, toen ik deze boom zag.

Het rompertje. Dat nu niet meer is. Ik heb gebreid tot ik het volledige patroon snapte, en heb het toen uitgetrokken. Teveel fouten in, en dat vind ik niet leuk. Opnieuw begonnen, jaja. Koppig? Bwaf.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

13 reacties

 1. Ferme fermette, die nieuwe woonst van jullie. Het is inderdaad de binnenkant van een huis die het tot een thuis maakt. Mijn huis is ook niet bepaald wat ik zou bouwen mocht dat al kunnen, maar ik woon er toch zo graag. De tegenlicht foto vind ik prachtig, en je perfectionisme aangaande het breiwerk siert je. Had ik dat laatste maar wat meer als ik aan het naaien ging.

 2. Mooi huis. Niks mis met de buitenkant wat mij betreft. Als je er maar gelukkig bent, dat is het voornaamste.
  Ja, die tegenlicht foto is prachtig. En dat rompertje. 💙

 3. Lijkt me leuk en rustig gelegen huis. Fijn om er een echte thuis van te kunnen maken. Een nieuw huis voelt aan als een vakantie, geniet ervan.
  De foto met de knotwilgen is schitterend met mooie achtergrondkleuren!

 4. Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, het ziet er echt een prachtige woonst uit.
  Op de lente is het nog even wachten, maar hier en daar leeft er al iets op.
  Fijn weekend gewenst.

  1. Ja, dat wordt krullerig, maar dat trekt er na een tijdje ook weer uit.
   Ik slaag er niet in dit deftig te doen, ik heb het nóg eens uitgetrokken. Maar ik zat minder ver nu.

Zeg het eens?