Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik the Smiths met How Soon Is Now, waarop Goofball doordraaide met Need Your Love van Trixie Whitley.

Mooi, een nummer met een Gentse connectie. Heel lang geleden heb ik haar vader nog op de Gentse Feesten zien spelen.

Het eerste wat door mijn hoofd schoot na het lezen van de titel, was I Need Love van LL Cool J (Luka Bloom had daar ook een schone versie van trouwens). Uit welk verborgen hoekje van mijn geheugen kwam dat zeg. Goh ja, All You Need Is Love en Love Is All, maar hét prijsnummer voor mij is en blijft All I Need van Air. Deel uitmakend van de heilige graal All I Need – GoreckiTeardrop. Voila, veel muziekskes om u bezig te houden vandaag.

En dat alleen maar om te zeggen eigenlijk dat ik All I Need PRACHTIG vind en dat ik blij ben dat ik het in ons lijstje gekregen heb.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?