Op donderdag is het hier Throwback Thursday. Dit jaar gaan we terug naar een nabij verleden. Het jaar 2020, het jaar dat we in onwetendheid begonnen, het jaar dat we een beetje lachten met dat virus in China, het jaar dat we dachten dat we er na een vijftal weken wel weer vanaf zouden zijn, het jaar van de lockdown, het jaar van de mondmaskers en de social distancing, het jaar van het voortschrijdend inzicht. Het jaar dat we kennismaakten met corona.

Op 6 januari 2020 hadden we wel al eens iets horen waaien over dat virus in China, maar waren we nog in zalige onwetendheid.

Op 6 januari 2020 maakten Meneertje Mertens en ik een wandeling in het Groot Begijnhof in Sint-Amandsberg. Meneertje Mertens was er nog nooit geweest, en stond versteld van de schoonheid en de verstilde rust van dit oord.

Twee dagen eerder was er een nieuwjaarsfeestje. Lili las haar nieuwjaarsbrief voor…

… en Pipa had dikke pret in de zetel bij Oma Oma. (foto door Mevrouw de Fotoschuur)

Nog wat liefde? Nog wat liefde. Lies ziet Lili graag. Lili ziet Lies ook graag. (foto door Mevrouw de Fotoschuur)

Oma ziet Pipa graag. Pipa ziet oma graag. (en Pipa vindt de oorbellen van oma leuk) (foto door Sara)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

Zeg het eens?