Eén van mijn favoriete overzichtjes. In het jaar dat ik me toelegde op het écht beheersen van mijn camera, verschuift de focus volledig naar landschapsfotografie.

Hieronder het foto-overzicht, gegenereerd door zo’n Best Nine app. Het aantal likes knipte ik eraf. Dit zijn wel de populairste foto’s. Onder het foto-overzichtje lijst ik nog eens op waar de foto’s gemaakt zijn. Van linksboven naar rechtsonder.

 1. Gentbrugse Meersen, december
 2. Gentbrugse Meersen, augustus
 3. Pont de Noirmoutier, La Barre-de-Monts, september
 4. La Plage des Huttes, september
 5. Fort Louvois, september
 6. Gent centrum, juli
 7. Gentbrugse Meersen, december
 8. Cadzand, november
 9. Plage de la Grande Côte, La Barre-de-Monts, september

Groot overwicht dus voor onze september-reis naar de eilanden in Frankrijk, en de Gentbrugse Meersen zijn ook populair.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

11 reacties

 1. amai je bent idd 100% overgeschakeld naar landschapsfotografie in feite. Ik vind dat wel fijn: dat is waarvoor ik Instagram gebruik. Niet als social media, maar om kleine zen momentjes met schoonheid te vinden. Dus doe maar voort zo.

  Bij mij werkte die best of nine tools niet dit jaar: ik kreeg selectie van foto’s met amper likes in de werkelijkheid en als ik zelf kon selecteren zat maar een subfractie van dit jaar’s foto’s in de mogelijkheden zonder de foto’s die ik werkelijk wou kiezen. Heel vreemd.

  1. Ja, daarvoor dient Instagram bij mij ook. Voor een portie mooie beelden. Kleine zenmomentjes inderdaad.

   Ik denk dat mijn best of nine ook niet helemaal klopte, eigenlijk.

Zeg het eens?