Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Gisteren had ik het hier al over mijn oudste zus, die 12 jaar geleden overleed. Bij het zoeken naar een foto, botste ik op babyfoto’s van haar, waarvan ik niet meer wist dat ik ze had. Wat was ze een mooie baby. Deze foto hing in de slaapkamer van mijn ouders. 9 maanden oud was ze hier.

Een variatie op het thema die ik eigenlijk nog mooier vind dan de eerste:

Wat was ze een mooie baby! Of zei ik dat al?

Nog eentje om het af te leren. Hier was ze 5 maanden oud, bij mijn ma op schoot. 1959 dus, in Oosteeklo.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

9 reacties

  1. 1959 is ook het geboortejaar van mijn oudste zus. Ik kan me niet voorstellen dat ze er niet meer zou zijn.
    Wat me in al jouw oude foto’s zo opvalt is dat iedereen zo kwalitatief gekleed was. Mooie stoffen, mooie afwerking. Prachtig!

Zeg het eens?