Dinsdag muziekdag. En een samenwerking met Goofballsworld. We spelen muzikale pingpong, we draaien samen door. Elke week borduren we voort op elkaars muzikale keuze, en die keuze kan alle mogelijke kanten uitschieten. Zo wordt het extra spannend!

De ondertussen zeer respectabele en vooral leuke playlist kan je vinden op Spotify én op Youtube. Abonneren kan, uiteraard.

Vorige week had ik het Go Your Own Way van Fleetwood Mac, waarop Goofball doordraaide met My Way van Frank Sinatra.

Ik vind het en geestig reeksje, waar we nu mee bezig zijn. Leuke opvolgers, er is een fijne flow. Ik moest even nadenken, met Sinatra en zo ben ik niet erg vertrouwd, maar toen ik botste op de mogelijke link tussen Frank Sinatra en de mafia, viel het me snel in. The Godfathers. Daar heb je je mafia.

Een garagerockgroepje uit de jaren 80, die ik een paar keer live gezien heb. In de Vooruit, in de Brielpoort (dag Goofball) op Pandora’s Music Box. Altijd strak in het pak, stevig rockend. De zanger heeft een smoelwerk dat zeer goed past bij de mafia. Ik ben er wel zeker van dat na het succesnummer van vorige week, dit hier weer niemand zal kennen. Maar goed, ik vind het nog steeds een fijn nummer.

Goofball, ’t is weer aan u!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Amai, gij hebt meer concerten gezien in de Brielpoort dan ik!
    Maar ik heb er dan wel lekker veel schoolfeesten gehad en Sinterklaasfeesten enz :D…bijna hetzelfde, bijna.

    En nee, ik kende deze niet

Zeg het eens?