Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Zondag kwam ik beneden en zag ik kaarsjes en een “alternatief kaartje” van Meneertje Mertens.

De familie Fotoschuur kwam eens langs. Pipa dronk onder het toekijkend oog van opa een sapje.

Papa’s spelen ook graag met de knoopjes van oma.

In de namiddag brachten we een bezoekje aan Lies, die twee dagen ervoor jarig was.

Lies heeft een poezelig beestje, Ellie, in huis. (spijtig van “den draad” maar ik moet me nog altijd eens verdiepen in Photoshop).

Lili speelt bij ons graag verstoppertje met de figuurtjes uit een boekje. ’s Avonds vonden we nog een aandenken in de schuif.

Donderdag ging ik ’s ochtends nog eens naar de Gentbrugse Meersen. Geen wolken, zei de app waarop ik het weer check om foto’s te maken, ik vreesde een beetje dat het niet veel zou worden. Maar dat werd het wel. Want toen ik de stad uitreed, was er zo’n heel klein beetje nevel die het mooi maakte.

Als de zon op is, valt het licht mooi op het landschap.

Ook de uitgebloeide bloemen zijn mooi in het ochtendlicht.

En voor de rest gebeurde hier niet veel deze week. Ter compensatie, een herinnering van 5 jaar geleden. Toen Lili nog een Bloempje was. Foto door Mevrouw de Fotoschuur, uiteraard.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

6 reacties

  1. Weer een prachtig overzicht. De knoppendoos… Je doet me aan mijn moeder denken. Die heeft ze ook nog steeds. Was altijd leuk om mee te spelen.
    En wat een mooie foto’s weer van de kleinkinderen. Zo schattig die laatste 😍

Zeg het eens?