Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. De laatste tijd ook vaker foto’s met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Het zijn stille weken hier. Weinig foto’s.

Zondagavond joeg Sara me naar boven om foto’s te maken van de zonsondergang. En gelijk had ze. Zo mooi.

Maandag stuurde ik nog eens een foto van mijn breiwerk naar Mevrouw de Fotoschuur.

Een foto van een ovenschaal die ik klaarmaakte deze week. Grieks geïnspireerd, maar met een twist. Groene olijven want zwarte vind ik niet lekker, en nog paprika bijgegooid want anders waren het een beetje weinig groenten. Er is dezer dagen weinig wat me echt smaakt, maar dit is me-ga-lek-ker, echt. En makkelijk!

Vrijdagochtend veegde ik mijn moed samen en trok in ik alle vroegte (dat is relatief, in het najaar) naar Campo Santo. Ik had ergens gezien dat de klimop (*) er mooi gekleurd was. Gelukkig maar dat ik naar Campo Santo reed en niet naar de Gentbrugse Meersen, want de zonsopzang was niet erg mooi. (man wat klinkt dat blasé, de zonsopgang is altijd mooi, maar er waren geen wolken dus deze ochtend was er vooral veel fel licht).

Ik maakte ook foto’s van de maan.

Het verwonderde me dat de schouw van De Centrale er zo goed te zien is.

Herfstkleuren. Gelukkig zijn die er om de pijn van de herfst te verzachten.

Herfstkleuren en het ochtendlicht. Meer moet dat echt niet zijn.

(*) enig opzoekingswerk leerde me dat het geen klimop is maar Oosterse wingerd. Als PlantNet mij juiste informatie geeft tenminste. Correct me if I’m wrong, want ik ken er niets van!

En pssssst! De lay-out van Satur9’s World is vernieuwd! Check it out! Er zal hier en daar nog wel wat getweaked worden, maar ik ben er zooooo blij mee! (de website-versie, de mobiele versie op telefoon en zo is niet veranderd)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

  1. Dat is inderdaad wingerd. Die hebben wij tegen de tuinmuur. Verkleurt prachtig (zoals je ziet op je foto’s) en dat begint al aan het einde van de zomer.
    Mooie layout!

    1. Dankjewel!
      Ik las ergens over de “klimop” op Campo Santo, maar toen bedacht ik me dat klimop meestal toch groen blijft? Vandaar dat ik effe ging zoeken.

  2. Het is inderdaad waar dat die herfstkleuren een zachte troost zijn tegen de pijn van de herfst. En ik vind de nieuwe website-look fijn! Ik ben ook echt wel fan van minimalistisch en wit. 😀

Zeg het eens?