Op donderdag is het hier Throwback Thursday. In 2021 duik ik in mijn analoog fotoarchief en scan foto’s in. Elke week één foto, eens zien hoe lang ik dat volhou, ha! Van enige chronologische aanpak of logische volgorde is geen sprake, ik neem een willekeurig fotoalbum en scan een foto in.

Vorige week startte ik een reeksje met foto’s van onze jarigen in oktober en november. Vandaag is het de beurt aan Lies. Mijn allerliefste stiefdochter. Plusdochter. Maakt niet uit hoe ik haar noem, we kunnen het samen goed vinden en dat is het belangrijkste. Onlangs vertelde ze dat ze tegen iemand praatte over “mijn Anne” zoals een ander zou praten over “mijn mama”, dat vond ik echt wel een heel mooie verspreking.

Morgen wordt ons Liesje, de jongste van onzen hoop, 22 jaar. Oink.

Ik ken haar van toen ze er ongeveer zo uitzag. Samen met Jens op een klasfoto, maar Jens en Lies, dat is jarenlang toch een bijna onafscheidelijke tandem geweest.

Zelf ziet ze dat niet zo, en ze zal blij zijn dat de “analoge” tijd bij haar al heel vroeg ophield, maar ik vond en vind haar dus een enorm knap kind. Dat is ze nog steeds. Het meisje met de betoverend intense bruine ogen, en de mooie bos krullen.

Om te eindigen nog een vrolijke noot.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

17 reacties

  1. Er loopt precies nog meer gelijk in onze gezinnen. Mijn jongste wordt op 26 november 22 jaar en die oefent ook nog hetzelfde beroep uit denk ik? Proficiat voor die mooie dame daar bij jou.

    1. Leuk, die parallellen, hè 🙂 Ja, ik denk dat ze in dezelfde sector zitten. Ze is onlangs wel geswitcht van ouderenzorg naar kinderzorg, van WZC naar crèche.

  2. Wat een prachtige foto’s met een ontzettend schattige, mooie met-superlieve-uitstraling Liesje! Ik herinner me haar ook vanuit haar kleutertijd (of net erna) en heb haar altijd een beauté gevonden. Ze heeft die mooie uitstraling gewoon van nature.

    En het maakt me warm, jullie mooie band. Om te koesteren…!

    Gefeliciteerd met je verjaardag Lies!! Ik wens je een heel mooi nieuw levensjaar toe.

Zeg het eens?